23948sdkhjf

Konference om automation i skyen

Dansk Automationsselskab inviterer til konference med titlen Er tiden moden for automation i skyen? - få indsigt i muligheder, begrænsninger og økonomien. Arrangementet foregår den 7. marts kl. 8.30- 16 hos Haldor Topsøe i Lyngby.
Valget af automationsplatform er altafgørende for funktionalitet, kvalitet, produktivitet og pris. Det gælder både ved projektets begyndelse og ikke mindst i den senere driftsfase.

- Alle peger på, at det er en god idé at virtualisere virksomhedens produktionssystemer. Der kan være mange penge at spare – men hvad med drift- og datasikkerhed og beskyttelse af knowhow? Vi ønsker med denne konference at sætte spot på fordele og ulemper ved forskellige modeller for at anvende cloud, siger Leif Tångberg, der er formand for DAu og ansvarlig for konferencen.

- Konferencen henvender sig til alle typer af virksomheder, der arbejder med automation og virtualisering - herunder produktleverandører, rådgivere, systemintegratorer samt IT- og produktionsansvarlige hos produktionsvirksomheder, siger Leif Tångberg.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078