23948sdkhjf

Løftevogn til 70 kg fra Hovmand

Hovmand introducerer nyudviklede løftevogne, hvor modellen Impact 70S skal lokke nye kunder i butikken. Grundmodellen i en ny serie af løftevogne fra danske Hovmand er målrettet brugere, der ikke før har haft løftevogne som arbejdsredskaber.
- Impact-serien bygger på gennemprøvet teknik og målrettet produktudvikling. Med grundmodellen har vi udviklet en 70 kilo løftevogn, siger Søren Hovmand, adm. direktør hos Hovmand A/S.

Grundmodellen er målrettet brug på kontorer, i værksteder, i forretninger og andre steder, hvor der er behov for at undgå dårlige løft og transport.

Løftevognen kan håndtere 70 kilo og desuden anvendes som almindelig sækkevogn – eksempelvis til brochurer, printerpapir, lager- og værkstedskasser samt systembokse.

- Selv om mange kunder bruger arbejdsmiljø som argument for at købe især vores mindre løftevogne, så opnår de samtidig en klar forbedring af effektiviteten. Og deres køb ender som en offensiv investering frem for en defensiv omkostning, siger Søren Hovmand.

Virksomheden har siden 1972 leveret løftevogne til en lang række af verdens førende virksomheder indenfor blandt andet pharma, industri, fødevarer, emballage og distribution. Blandt kunderne er Pfizer, Airbus, Coop, Carlsberg og IBM.

Producenten leverer grundmodellen Impact 70S fra marts 2012, og udvider serien henover foråret med ligeledes nyudviklede løftevogne i kapaciteter på op til 200 kilo og med en række forskellige manuelle og elektriske gribe- og drejeoptioner.mola

Yderligere information:

Hovmand A/S

5783 3300
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.206