23948sdkhjf

Temperaturprober fra Elma Instruments til iPhone

Elma Instruments er med på iNoderne og præsenterer to nye temperaturprober: Elma iTemp - en universalføler og Elma iGrill - en smart grillføler med indstiksspyd.
Fælles er, at de begge virker sammen med iPhone, iPad og iPod Touch. Brugere kan downloade en gratis App til instrumentet, som udover at kunne vise temperaturer også har alarmfunktion med telefonopkald, datalogning, og mulighed for at emaile grafer.

Elma iTemp er en NTC universalføler som måler temperaturer med høj nøjagtighed fra -30 grader Celcius til +150 gracer Celcius (+/-0,2 grader Celcius). Elma iTemp kan bruges af skoler, industrien og private. Anvendeligheden er bred - lige fra laboratoriebrug til, at måle rum/lagertemperaturer, væsketemperatur på badevand, babymad, olie eller vin – kun fantasien sætter grænser.

Elma iGrill er beregnet til at måle højere temperaturer fra 0 grader Celcius til +250 grader Celcius f.eks. ved grill, kogning, stegning, bagning eller fritureolie. Elma iGrill har et smart indstiksspyd som gør det let at måle om stegen er klar. Når den har den rigtige temperatur kan du få iPhonen til automatisk at ringe op til gæsterne.

iTemp er enkelt at bruge. Sæt proben i iPhonen, download gratis software fra App Store og du er straks i gang med at måle. mola

Yderligere information:

Elma Instruments A/S

7022 1000
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11