23948sdkhjf

PBI Dansensor solgt til amerikansk konkurrent

Ringsted-virksomheden PBI-Dansensor A/S med knap 100 ansatte er solgt til den amerikanske konkurrent MOCON, med hovedkontor i Minneapolis i USA. Det oplyser PBI Holding A/S, der har ejet omkring 90 procent af aktierne. Det skriver SN.dk.En række tidligere og nuværende ansatte har ejet de resterende aktier og har været forpligtet til også at sælge. Prisen er hemmelig.
PBI-Dansensor A/S er førende på verdensmarkedet inden for udstyr, der bruges til at kvalitetssikre indpakning i fødevareindustrien, og MOCON, der har omkring 150 ansatte, er i samme branche.

- PBI Holding har vurderet, at en overdragelse af PBI-Dansensor til en ny strategisk ejer vil give selskabet de bedste muligheder for at fortsætte den positive udvikling. Beslutningen er helt i overensstemmelse med PBI Holdings investeringsstrategi, der sigter på at hjælpe virksomheder i gang og støtte dem, så længe PBI Holding kan bidrage, og derefter hjælpe dem over i et nyt regi med fortsat udvikling for øje, siger bestyrelsesformand Erik D. Jensen fra PBI Holding i en pressemeddelelse.

Erik D. Jensen oplyser til sn.dk, at Dansensor vil fortsætte under eget navn og vil bevare sit hovedkvarter og sin produktion i Ringsted, men at der hen ad vejen vil være flere synergieffekter og mulige besparelser.ritzau
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078