23948sdkhjf

Bredt maskinprogram til pladeindustrien

Hos Muncholm A/S repræsenterer man hele produktpaletten til tyndpladebearbejdning fra Schröder og Schröder-Fasti. Virksomheden mener, at specielt brugen af svingbukkeren er et overset område herhjemme.
I 2009 overtog Muncholm forhandlingen af Schröder og Schröder-Fasti maskiner, og virksomheden har efterhånden fået godt fat i salget af de mindre bukkemaskiner til blikkenslager branchen, og virksomheden mener nu at tiden er moden til at gå offensivt til værks for at sælge de større maskiner til industrivirksomhederne.

- Vi vil prøve at få fat i en ny kundegruppe. Vi er tyndpladeleverandør, men maskinerne går i realiteten helt op til 16-20 millimeter. Det er et segment, vi ikke har bevæget os så meget indenfor indtil nu, men nu er Ib Lambert ansat til at tage sig af det område, mens jeg mere skal tage mig af salget til blikkenslagerbranchen, fortæller salgskonsulent Peter Feldballe.

Den nye salgschef er da også sikker på, at der er mange produktioner, der kan optimeres ude i den danske industri, med maskiner fra programmet. Særligt svingbukkeren finder han interessant for mange virksomheder.

- Schröder og Schröder-Fasti maskiner har gennemgået en fantastisk udvikling - både hvad angår hvilke typer maskiner de laver, men også de tykkelser, de arbejder i, mener Ib Lambert.

- Desværre har svingbukkeren en lidt negativ klang fra gammel tid ude i de danske virksomheder. Opfattelsen er at det kun er til de helt tynde plader, hvis det skal være lange præcise buk, men der er sket rigtig meget med teknologien, så man kan bukke en 20 millimeters plade i 2,5 meters længde uden problemer.

Eget servicecenter

Muncholm skal sælge maskinerne mens service bliver udført fra Schröder-Fasti, der har en vedligeholdelses afdeling i Odder, der opererer over hele norden.

- Der er rigtig god service at hente til maskinerne med den ordning, Den sikrer, at det er montører, der er fuldt uddannet i produktprogrammet, og kun har fokus på disse produkter, understreger Ib Lambert.

I forbindelse med virksomhedens salg af facedeplader, har man et servicecenter hvor man fremstiller inddækninger, her er kunderne velkomne til at komme forbi med egne emner og få demonstreret hvordan maskinerne virker.

I servicecenteret har vi en Up’N Down-bukker installeret, så man kan bare komme forbi med egne emner og få dem bukket, se hvad det er og få en uforpligtende snak.

- Det er ikke fordi vi egentlig har produktion, vi servicerer kun de kunder der køber facadeplader, så vi er ikke en konkurrent til underleverandørerne, understreger Peter Feldballe.

Ud over servicecenteret med producerende maskiner, har virksomheden også et showroom hvor en stor del af produktprogrammet er udstillet.

- Vi har et stort showroom, med rigtig mange forskellige maskiner, men man skal også komme forbi og få en snak om, hvilken maskine der passer perfekt til ens egen produktion. Virksomheden er rigtig gode til at levere kundespecifikke løsninger, forklarer Ib Lambert. Ÿ
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079