23948sdkhjf

Tre hovedtalere i Bella Center

Tre af branchens markante aktører er indbudt som keynote speakers i forbindelse med ASME Turbo Expo 2012 i Bella Center.
ASME har inviteret tre ledende aktører inden for aero-motor- og kraftvarme-industrien til at være keynote speakers ved ASME Turbo Expo 2012 i Bella Center.

Således kan man møde Al Brockett, vice president, Engineering, inden for Module Centers, Pratt & Whitney samt Mark Pearson, general manager, Advanced Technology & Preliminary Design, GE Aviation og endelig Henrik Stiesdal, chief technology officer, Wind Power Business Unit hos Siemens.

Sikring af forsyningen

Det er ASME International Gas Turbine Institute (IGTI), arrangøren af ASME Turbo Expo 2012, der har udvalgt de tre hovedtalere med udgangspunkt i deres specialviden inden for økonomiske, teknologiske og industrirelaterede trends med betydning for fremtidens vækst og udvikling i markedet.

Den særlige keynote-event finder sted den 11. juni i Bella Center og har arbejdstitlen Reliable Gas Turbines Operating in Extreme Environments - et emne, der afspejler et voksende, globalt krav om udviklingen af innovative løsninger til at sikre en pålidelig energiforsyning fra turbiner i ekstreme miljøer.

Mange års erfaring

Al Brockett har mere end 33 års ingeniør-erfaring fra Pratt & Whitney.

Som ansvarlig for udviklingen af højtryksturbine-teknologi og med en nominering til UTC Mead Award i 1996 synes han at have været en oplagt kandidat for IGTI som keynote speaker.

Han har også været involveret i et omfattende arbejde med Cooled Turbine Airfoil, ligesom han blev anerkendt som ASME Engineer of the Year i 2002.

Design af gasturbiner

Mark Pearson har næsten 30 års erfaring fra GE og bidrog til GE36-, GE90- og NASP-programmerne.

Han var ligeledes i spidsen for Marine and Industrial Engine Systems Engineering Organization fra 2001 til 2004.

Her var han blandt andet teknisk ansvarlig for verdens første industrielle gasturbine med intercooler, LMS100.

Han er i øjeblikket ansvarlig for det konceptuelle og foreløbige design af den kommende generation af kommercielle og militære motorer.

På det seneste fokuserer han på LEAPX til kommercielle applikationer (narrow body) samt på variabel-cyklus-teknologier til militære applikationer.

Vindmølle-pioner

Henrik Stiesdal er en af pionererne inden for den moderne vindmølleindustri og har arbejdet med alle aspekter inden for vindturbine-teknologi.

I 1978 designede han en af de første kommercielle vindmølleturbiner, der følgelig blev liciteret til Vestas.

Stiesdal arbejdede som konsulent for Vestas indtil 1986, hvorefter han blev del af Bonus Energy (det senere Siemens Wind Power) som design-ingeniør.

I 2000 blev han udnævnt til chief technology officer. For tiden arbejder han med gearløse vindmølledrev.

For nylig har han modtaget Poul la Cour-prisen, den mest prestigefyldte anerkendelse i den europæiske vindenergi-sektor.

Fakta om ASME TURBO EXPO 2012

Tid: 11.-15. juni

Sted: Bella Center, København

Arrangør: ASME International Gas Turbine Institute (IGTI)

Messens hjemmeside: www.turboexpo.org
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078