23948sdkhjf

GARANT Toolscout på dansk

Systemleverandøren af kvalitetsværktøj, Hoffmann Group, har udvidet virksomhedens personaliserbare, digitale værktøjsdatabase GARANT ToolScout med ni yderligere sprog.
Således er det fremover muligt med få kliks på www.toolscout.com og på 14 sprog at vælge fra virksomhedens komplette spåntagningssortiment. Desuden kan brugere, der anvender GARANT ToolScout, en af i alt syv moduler i allroundservicen GARANT 360° Tooling, benytte nye søgefunktioner til de fornyligt integrerede anvendelsesmetoder drejning og gevindfræsning.

Med udvidelsen af den personaliserbare, digitale værktøjsdatabase til 14 sprog, står GARANT ToolScout nu også til rådighed i Frankrig, Italien, Spanien, Danmark, Polen, Sverige, Rumænien, Ungarn og i Holland. Desuden kan brugeren vælge fra de hidtil tilbudte sprog tysk, engelsk, russisk, kinesisk og tjekkisk.

- Specielt for internationalt agerende virksomheder, lige meget om de er mellemstore eller store virksomheder, er det en fordel ved landeoverordnet produktion i fremstillingen, siger Bert Bleicher, Hoffmann Holdings adm. anpartshaver.

I forbindelse med Go-live af anvendelsesfunktionen drejning og gevindfræsning, har Hoffmann Group også udvidet søgefunktionerne. Ved hjælp af den nye ISO-Code-Selektor kan brugeren vælge målrettet fra 60.000 mulige kombinationer af holdere og vendeplatter. Allerede ved indlæsningen af søgekriterierne indgrænses de værktøjsdata, der kan bruges, og således filtres de hurtigere. Betjeningen af den intelligente online-database er specielt overskuelig og intuitivt designet.

- Selv fagskoler viser og benytter GARANT ToolScout til uddannelsesformål, siger Bert Bleicher.

I henhold til maksimet til brugervenlighed er også den anden søgefunktion ogbygget: Et grafisk støttet spånbryderudvalg af drejevendeplatter hjælper anvenderen og står til rådighed ligesom ISO-selektoren som hurtigudvalg. MyToolScout, et af platformens yderligere features, gør det muligt for anvenderen at gemme sine data, for eksempel data om maskinparken eller allerede eksisterende værktøjer, på den personaliserbare profil. Supplerende er det muligt at gemme et eget skæreddatabibliotek, for at kunne beregen de søgte værktøjsdata endnu nemmere. Takket være forbindelsen mellem online-databasen og tilmeldingsdata til e-Shoppen kan brugeren desuden ved behov bestille det passende værktøj direkte via GARANT ToolScout. mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078