23948sdkhjf

Norwegian indgår vedligeholdelsesaftale for nye fly

Norwegian har indgået en omfattende 12-årig aftale med Boeing om al vedligeholdelse af selskabets Dreamliner-fly. På nuværende tidspunkt har Norwegian seks af disse langdistancefly i ordre; tre købte og tre leasede maskiner.

- Der er ingen tvivl om, at flyproducenten Boeing kender den nye Dreamliner-flytype bedre end nogen andre. For Norwegian er det vigtigt at sikre, at vi har det allerbedste vedligeholdelsesprogram, når vi starter vores nye langdistancesatsning op. Vi har klare, fælles interesser med Boeing, når det gælder om at vise, hvad denne nye flytype kan, specielt i forhold til driftssikkerhed og kundeoplevelse. Samtidig er det vigtigt for os at have kontrol over omkostningerne, siger Operativ direktør i Norwegian, Asgeir Nyseth.

- Den omfattende vedligeholdelsesaftale, "Gold Care", bygger på vores langvarige forhold til en vigtig kunde som Norwegian. Selskabet bruger allerede i dag Boeings systemer og vedligeholdelsesudstyr på deres nuværende 737-800-flåde, siger Lou Mancini, Senior Vice President, Commercial Aviation Services hos Boeing. jli
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125