23948sdkhjf

Schneider Electric lancerer en verden af grønne løsninger

Galoperende energipriser, renoveringstrængende bygninger og trusler om forestående skatter og afgifter er hverdagskost for alle såvel almindelige danskere som fagfolk i byggesektoren. Energiforbruget skal optimeres – og det er ikke så svært, som det lyder.
Energiforlig, energioptimering, EU-direktiv , nye regler og regulativer, der er nødvendige for at nå ambitiøse politiske mål handler ikke kun om at redde kloden og gøre noget godt for miljøet. Det handler primært om at spare penge og få mest muligt ud af den energi, vi bruger.

Derfor tager Schneider Electric fra den 8.-10. maj 2012 udgangspunkt i de hverdagssituationer og -udfordringer, som de danske fagfolk i byggebranchen møder, og foreslår løsninger, der vil bidrage til bundlinjen – og samtidig forbedre indeklima, sikkerhed, komfort og ikke mindst det grønne image.

- Vores hal på El & Teknik 2012 tager udgangspunkt i nogle af de tekniske udfordringer, vi har fået at arbejde med idet, de danske politikere har sat sig nogle ambitiøse klimamål. Mål der bliver helt afgørende for, at vi i fremtiden kommer til at kunne agere frit og uafhængigt. Selvom udfordringerne er ens på overliggeren, er de meget forskellige alt efter hvilken baggrund og incitament, man har til at ville energioptimere, siger Ole Sander, der er adm. direktør og country president for Schneider Electric, og fortsætter:

- Når man træder ind i vores stand på messen, træder man ind i en verden af løsninger, der er direkte målrettet de forskellige kunder, som vi er vant til at betjene. Man starter på et højt niveau – både klima og visionsmæssigt, hvor fremtidsudfordringer og visioner som smart grid og centrale overvågningsenheder faktisk allerede kan italesættes og vises frem.

Fremtidens elnet

Selv om man på messen ikke kan tage et færdigt skræddersyet smart grid med hjem kan man opleve et interessant bud på delelementer, og se hvorfor varierende elpriser, intelligente huse og systemer til visualisering og overvågning af energiforbrug bliver afgørende faktorer for at få det samlede fremtids-elnet til at spille.

- At standen starter i helikopteren, skal man ikke lade sig forskrække af, for efterhånden som man bevæger sig dybere ned og længere ind på vores stand, bevæger man sig også dybere ned i den verden som Schneider Electric kan tilbyde af differentierede produkter og løsninger, der er målrettet kundens udfordringer og behov, forsikrer Ole Sander og uddyber:

- Vi har prøvet at finde løsninger for en masse forskellige segmenter og dagligdags problemstilliner, som vi mener, man møder både som bygnings ejer og teknisk rådgiver, elinstallatør, elektriker, tavlebygger, maskinbygger osv. Så målet er, at man som besøgende vil finde lige præcis den udfordring, der præger hverdagen – og den løsning, der forhåbentlig kan lette situationen uden at det i sidste ende er forbundet med store merudgifter.

En særlig stand

Det er ikke en helt almindelig messestand, Schneider Electric har i støbeskeen. Når dørene åbnes den 8. maj, vil det nemlig være til en hel by med mulighed for at opleve bredden i Schneider Electrics sortiment. Her kan de besøgende gå tæt på og selv prøve at arbejde med fx optimering af en automatiseret produktionslinje, en pakkerobot, en pumpestation i en kunstig sø, en rigtig hospitalsstue, en transformerstation, et kontormiljø med KNX-installationer og stort UPS-anlæg, en high-tech hjemmebiograf og meget, meget andet.

Derudover er der planlagt en række tekniske seminarer og foredrag om energioptimering – både på Schneider Electrics egen stand, men også på det officielle Energiens Torv, der byder på at stort program med toneangivende foredragsholdere.

Og når det er tid til en pause, er der mulighed for at teste en tohjulet segway, der er en eldrevet hybrid mellem en scooter og et løbehjul, deltage i konkurrencer, nyde en forfriskning fra vores cafe – og få en snak med de velkendte ansigter og kontaktpersoner, der er at finde på standen.Ÿ
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062