23948sdkhjf

Smart-kamera fra Leuze med opdateret software

Antallet af varianter og den aktuelle software-version på Leuze electronics smart kamera LSIS 400i er blevet udvidet. Fremover leveres kameraerne også med integreret infrarød lyskilde eller med rød, grøn, blå og hvid LED-belysning samt en variant til C-mount objektiver. Softwaren er blevet udvidet med nye features.
Versionerne med integreret IR (infrarød) eller RGBH (rød, grøn, blå, hvid) LED belysning har bortset fra farven på lyskillden de samme egenskaber som de hidtidige kameraer. IR-varianten kan anvendes til applikationer, hvor der alt afhængig af materiale kræves en ringere refleksion, en bedre transmission eller bedre immunitet over for fremmedlys. LSIS 400i med RGBH-belysning giver mulighed for at vælge den lyskilde, der giver den største læsesikkerhed eller sågar en læsning med en monokromt kamera.

De nye LSIS 400i varianter med C-mount objektiver har ikke motordrevet fokusjustering. Til gengæld er de meget fleksible til anvendelse sammen med kommercielle objektiver med typiske fokuslængder fra 6 mm og op til 75 mm. Med disse smart kameraer er det f. eks. også muligt at læse koder på store afstande helt op til 2 m.

Nye tilbehørsdele afrunder hardware-forbedringerne, eksempelvis en optisk diffuser og et polarisationsfilter, der eliminerer refleksioner. mola

Yderligere information:

Leuze electronics Scandinavia ApS

4817 3200
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11