23948sdkhjf

Ribe Jernindustri satser på nye markeder

Den sønderjyske virksomhed ansætter tre nye medarbejdere til at styrke salget af radiatorløsninger på både hjemmemarkedet og en række eksportmarkeder.
Radiatorproducenten, Ribe Jernstøberi, styrker de udadvendte funktioner for at øge kendskabet til sine produkter på markederne. Det gør virksomheden ved siden nytår at have ansat en marketingchef, en salgskonsulent og senest pr. 1. marts en salgschef til at bearbejde det nordiske marked. Styrkelsen af organisationen skal øge salget på både hjemmemarkedet og en række eksportmarkeder.

- Vi skal vokse i de kommende år, og hovedparten af væksten vil ske på eksportmarkederne. Vores meget komplette radiatorprogram kan dække ethvert behov, og vi har mulighed for tilpasse os byggetraditioner og kundeønsker i de enkelte lande, siger adm. direktør Michael Boel Olesen, Ribe Jernindustri.

Styrkelsen af salgsorganisationen frigør europæisk salgschef John Asmussen til – foruden det overordnede ansvar for salget – at fokusere yderligere på Tyskland, Frankrig og England, hvor Ribe Jernindustri har egen afdeling. Den nye nordiske salgschef, Lars Brandt, får ansvaret for salget i Danmark samt fremstød i Norge og Sverige, der som Nordens største marked endnu er uopdyrket.

Ribe Jernindustri beskæftiger 140 medarbejdere, og ønsker i fremtiden at eksponere radiator- og konvektorprogrammerne Hudevad og RIO klarere, og det lagt er i hænderne på en mere fokuseret marketingafdeling med marketingchef Rikke Skovbakke i spidsen.

- Vi vil i fremtiden satse mere på konceptløsninger, hvor vi målretter vore produkter til specifikke byggeprojekter og lever op til de æstetiske ønsker, arkitekter og andre beslutningstagere har til moderne rumopvarmning. Organisationen er samtidig med nyansættelserne tilpasset, så den lever op til de øgede krav om fleksibilitet og kundetilpassede løsninger, siger Michael Boel Olesen.

De tre nye medarbejdere i salg og marketing:

Rikke Skovbakke, 41 år, er ansat som marketingchef. Rikke er uddannet eksportingeniør og har 15 års erfaring inden for marketing, strategi og forretningsudvikling hos Vestas, Danfoss, APV og Siemens. De seneste år har hun drevet selvstændigt konsulentfirma. Rikke refererer til europæisk salgschef John Asmussen.

Jacob Jansson, 32 år, er ansat som salgskonsulent med ansvar for servicering af grossister, installatører og rådgivere på Sjælland. Jacob kommer fra en stilling som salgskonsulent ved Oras Armatur A/S. Han refererer til nordisk salgschef Lars Brandt.

Lars Brandt, 44 år, er ansat som nordisk salgschef. Lars er uddannet eksporttekniker og har haft ledende stillinger inden for salg i flere brancher, senest hos Superfos, hvor han som regional salgsdirektør har haft ansvaret for salg af sprøjtestøbte plastemballager til de nordiske lande. Han refererer til europæisk salgschef John Asmussen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094