23948sdkhjf

Dansk olie- og gasudstyr hitter i Kina

Danish Offshore Energy Group udstiller for første gang på CIPPE-messen og har otte danske virksomheder repræsenteret på den danske pavillon. Messen er verdens største olie & gas udstilling, og løb af stablen fra den 19.-21. marts i Beijing i Kina.
Førstedagen bød på stor aktivitet på alle standene med besøg af mange seriøse kundeemner. Virksomheden, C.C. Jensen, havde tre af deres lokale medarbejdere på standen, alle var travlt beskæftiget med potentielle kunder.

- Det er fantastisk at se den interesse, der er om vores produkter. Vores salg til det kinesiske marked er stigende, ikke kun til kinesiske redere men også til udenlandske operatører, som får bygget rigge og boreskibe på kinesiske værfter, siger Lars Bo Andersen, C.C. Jensen.

Produktionen af offshore udstyr flyttes mere og mere til Fjernøsten. Kina, Singapore og Korea er de store markeder for leverandører til offshore olie og gas industrien. Senest har Maersk Drilling investeret kraftigt i nyt udstyr der skal produceres i Korea. Viking Life-Saving Equipment, der også deltager på CIPPE 2012, vokser stærkt i Fjernøsten.

- Vi har store forventninger til det kinesiske marked, specielt indenfor offshore nybygninger, og håber vi kan nå samme positive resultater som i Korea, der er i en rivende udvikling, siger Alex Kristensen, Viking Life-Saving Equipment.

Deltagelse på den kinesiske CIPPE-udstilling er en succes for de danske udstillere, men det er også nødvendigt at have en lokal repræsentant med på standen, for der skal tales kinesisk med de fleste besøgende.

Den danske pavillon på messen er arrangeret af Danish Offshore Energy Group, der er et netværk i Eksportforeningen. Aktiviteterne i Danish Offshore Energy Group er rettet mod virksomheder, der leverer komponenter, maskiner og andre services til olie- og gasindustrien både off- og onshore.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078