23948sdkhjf

AB Inventech lægger godt ud i 2012

Den midtjyske virksomhed AB Inventech i Ikast ser positivt på 2012 efter årets første to måneder, hvor knap en tredjedel af den budgetterede omsætning for hele året kom i hus.
2010 og 2011 var hårde år for leverandøren af specialmaskiner og automatiseringsløsninger til mange forskellige brancher, men virksomheden ser meget positivt på 2012, idet der i løbet af årets første to måneder er lykkedes virksomheden, at lande ordrer for et beløb, der svarer til tredjedelen af den omsætning, som virksomheden har budgetteret med i hele 2012.

- De første to måneder af 2012 er forløbet helt fantastisk godt. Vi har lukket omkring 7 store ordrer og har allerede nu tilsagn om en hel del flere, som ser yderst lovende ud for os, siger direktør Niels Kirkegaard.

Hvis AB-Inventech blot holder niveau på områderne service og salg af reservedele, som de seneste fem år har ligget helt stabilt, har virksomheden allerede her i slutningen af februar sikret sig halvdelen af den budgetterede omsætning.

- Så det er klart at vi ser med stor forventning på resten af året, siger Arne Bech, der grundlagde virksomheden i 1989.

På baggrund af to svære år i 2010 og 2011 har AB-Inventech brugt kræfter og ressourcer på at trimme organisationen – både ved at tilføre kompetencer, senest med en ny styringsafdeling. Og ved at tilpasse medarbejderstaben efter forholdene.

- Vi har blandt andet også styrket salgsafdelingen og arbejdet koncentreret i 2011 på at bearbejde en række kundeemner. Med de foreløbige resultater i 2012 har vi god grund til at tro på, at den nye struktur giver os det løft, vi har trængt til, siger Arne Bech, der glæder sig over, at tingene ser ud til at lysne.

Vundet benchmarking

Niels Kirkegaard er heller ikke i tvivl om, at virksomhedens kompetencer og høje tekniske niveau har været med til at skabe det positive løft.

- Vi har netop vundet en benchmarking hos en meget stor international kunde. Vi er blevet målt og vejet – og fundet tunge nok. Det skyldes ikke mindst vores viden om kundens marked, en stor forståelse for deres forretning og processer og at vi kan levere worldwide. Desuden er det afgørende, at vi som en lille virksomhed nemt kan rette ind og finjustere produktet og servicen efter kundens behov. Det er nemt, når man er et lille skib og ikke en stor supertanker, siger han. Der er således generelt god grund til at juble hos AB-Inventech.

- Vi ser mange positive signaler. Vi har en god fornemmelse og dermed positive forventninger til den store mængde tilbud, vi har ude lige pt. Vi tror på, at 2012 bliver et rigtig godt år for AB-Inventech, siger Arne Bech.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093