23948sdkhjf

Virksomhedsbesøg omhandler SAP

EG A/S og Linco Food Systems A/S inviterer til et virksomhedsbesøg, med SAP på agendaen. Arrangementet foregår i Trige den 18. april fra kl. 13-16.
Linco Food Systems er en projekt- og produktionsvirksomhed, med 250 ansatte, der producerer og servicerer "End to End"-løsninger inden for slagterier til fjerkræ-industrien. 90 % af omsætningen går til eksport, lige fra enkelte enheder til komplette slagterilinjer, der sælges til kunder over hele verden.

Virksomheden erkendte, at en udskiftning af virksomhedens ERP-system var nødvendig for at realisere de fremtidige forretningssmæssige målsætninger. Efter grundige overvejelser faldt valget på en SAP All-in-One branche-løsning fra EG A/S: EG Maskin & Metal.

Deltagerne kan høre økonomidirektør Ole Bundgaard berette om de overvejelser, Linco Food System gjorde sig i forbindelse med valget af løsningen. Ole Bundgaard fortæller også om alle erfaringerne fra implementeringen, og om de forretningsmæssige gevinster, som virksomheden har realiseret, siden man gik i drift med SAP-løsningen den 1. december 2010.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062