23948sdkhjf

MTC-produkter bliver til Hypertherm-produkter

Hypertherm dropper varemærkenavnet MTC for fremover at markedsføre MTC-produkter under navnet Hypertherm.
Producenten af avancerede skæresystemer, vil fremover markedsføre sine softwareprogrammer ProNest, TurboNest, NestMaster og Design2Fab under navnet Hypertherm. Disse har hidtil været solgt under varemærket MTC.

Ændringen afspejler Hypertherms engagement, når det handler om at levere innovative, brugervenlige skæreløsninger der bidrager til at gøre små og store producenter og tilsvarende erhverv mere profitable. Desuden sikrer den brugerne, at de får endnu flere ydelsesmæssige fordele fra Hypertherms linje af integrerede metalskæringsløsninger.

Hypertherms softwareprodukter vil levere den samme indbyggede procesekspertise, enestående brugervenlighed og uovertrufne tekniske support som hidtil, og produkterne vil fortsat understøtte en række forskellige skæreprocesser, herunder plasma, laser, flammeskæring og waterjet. Softwaren kan bruges til at programmere traditionelle X-Y maskiner såvel som maskiner til kombinationsskæring, pladebearbejdning, omplacering, konturskæring og rotationsrør.

- Selvom vi nu har været en del af Hyperthermfamilien i mere end tre år, er vi glade for navneskiftet. Det cementerer Hypertherms målrettede satsning på nesting software samt avanceret forskning og udvikling på området for CAM software, Ændringen kommer ikke til at ændre den måde, hvorpå nuværende og kommende kunder modtager teknisk support og produktopdateringer. Kunderne kan fortsat kontakte deres repræsentanter for at få dækket ethvert af disse behov, fortæller Derek Weston, produktmarketingdirektør for Hypertherms softwarelinje.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078