23948sdkhjf

Højtydende gevindtappe

Sandvik Coromant lancerer et komplet program af gevindtappe, der gør såvel korrekt værktøjsvalg som brug naturligt og nemt. Det nye tilbud til kunderne følger to centrale sortimentslinjer: CoroTap værktøjer er udviklet med henblik på at optimere produktiviteten i alle ISO-materialer; Spectrum tilbyder driftssikker ydelse til bearbejdning i blandet og/eller forskellige materialer.
Da CoroTap-sortimentet er tilpasset specifikke materialer, kan brugerne af værktøjerne forvente en række fordele rent ydelsesmæssigt. Det gælder særligt muligheden for at producere gevind i topkvalitet ved højere skærehastigheder. Blandt de nye produkter finder man CoroTap 210 og CoroTap 370, der begge er i stand til at levere operationer såsom gennemgående huller og bundhuller i stålmaterialer. I den forbindelse er designet af skærkanten en særdeles vigtig feature, og behandlingen af CoroTaps skærkant og kvalitetens belægning genererer langt mindre aksial kraft og moment. Dermed er vejen banet for, at værktøjet kan bearbejde mere blødt og ensartet, hvorfor også overfladekvalitet og værktøjslevetiden forbedres.

Spectrum er et komplet sortiment af tappe til brug for blandede/forskellige materialer. Værktøjerne leverer god produktivitet og høj kapacitetsudnyttelse i kraft af deres alsidighed. Sortimentet er designet til at indfri kravene til fleksibilitet og effektiv produktion i blandede materialer og omfatter gevindtappe, der fås i DIN, DIN/ANSI, ANSI og ISO-standarder til gennemgående huller og bundhuller. Værktøjerne er din garanti for høj ydelse med god spånafgang i kraft af en optimeret spånkanalprofil og konstant spånvinkel langs spånkanalen. Spectrum-sortimentet omfatter ydermere rulletappe, der med en optimeret profil genererer lavt moment og blød og ensartet overflade på det færdigbearbejdede gevind. I visse tilfælde kan man med fordel vælge en Spectrum-rulletap frem for en snittap.mola

Yderligere information:

Sandvik Coromant

4346 5151
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094