23948sdkhjf

Produkt fra Stibo bliver omdrejningspunkt for Brammer

Den europæiske distributør af produkter og serviceydelser inden for vedligeholdelse, reparation og eftersyn (MRO) vælger Stibo Systems platform til styring af produktinformation for at bevare sin førerposition på markedet.
STEP systemet til styring af produktinformation fra Stibo Systems, gør det muligt for den førende MRO-distributør at udvide med nye produktsortimenter på virksomhedens europæiske marked.

Stibo Systems, The Strategic Management Technology and Solutions CompanyTM, annoncerede i dag, at virksomheden Brammer plc beliggende i Manchester, som er den førende europæiske distributør af industriel dele til vedligeholdelse, reparation og eftersyn (MRO), har indgået et samarbejde med Stibo Systems med henblik på implementering af Stibos markedsledende platform til datastyring, STEP, i alle Brammers europæiske foretagender for på en effektiv måde at kunne styre strategisk information af relevans for virksomhedens voksende produktsortiment. Brammer vil også bruge STEP til at formidle vigtige produktdata til sine kunder via forskellige kanaler i 15 europæiske lande.

Implementeringen af platformen STEP fra Stibo Systems understreger Brammers fortsatte engagement over for sine kunder. Platformen vil forbedre Brammers processer, systemer og datakvalitet og samtidig forbedre virksomhedens responsevne og smidighed. Som et resultat af dette vil både virksomheden og dens kunder kunne drage fordel af de bedst mulige produkttilbud. STEP vil ligeledes gøre det muligt at supplere produktinformation med marketingbeskrivelser, dokumenter og billeder og dermed sikre, at kvaliteten af de produktoplysninger, der vises på Brammers websteder og kataloger, er helt i top.

- I det moderne landskab, hvor forretning drives gennem mange forskellige kanaler, er det af afgørende vigtighed for virksomheder, at de strømliner strategisk information på en effektiv måde i hele organisationen. For at bevare vores ry som Europas førende leverandør af MRO-komponenter er det vigtigt, at Brammer løbende investerer i teknologi, der kan understøtte vores komplekse forretningsstrukturer. Vi vælger platformen STEP fra Stibo, fordi det er en løsning, der har vist sig at kunne levere maksimale fordele med minimal risiko. Når vi vælger at indgå i et samarbejde med Stibo Systems, er det fordi, vi er overbeviste om, at STEP vil kunne understøtte os på en måde, der sikrer problemfri håndtering af data på tværs af det konstant voksende produktsortiment og på tværs af alle europæiske kanaler, siger Nigel Trend, der er direktør for Business Integration hos Brammer.

Med STEP som det centrale omdrejningspunkt i Brammers forbedring af datastyringen samt oversættelsesprocessen vil Brammer kunne nedbringe dobbeltarbejde og fejl i datavedligeholdelsen betydeligt. Dette vil give virksomheden større kapacitet til at lave målrettede tilbud til kunderne hurtigere og på tværs af et koordineret udvalg af markedsføringskanaler.

- Stibo har understøttet de komplekse behov hos internationale B2B-distributører i mange år, og vi er glade for at kunne byde Brammer velkommen i vores voksende kundegruppe. Implementeringen af STEP vil give Brammer mange forskellige forretningsfordele såsom forbedret indtjening, et fald i overordnede omkostninger samt øget effektivitet og bedre udnyttelse af arbejdsgange, fortæller Mark Thorpe, Managing Director hos Stibo Systems UK.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078