23948sdkhjf

Lindpro har vind i sejlene efter positivt 2011

El-installatørvirksomheden Lindpro A/S har for nylig offentliggjort virksomhedens regnskab for 2011. Lindpro kommer ud af 2011 med et positivt resultat.
Lindpros omsætning udgjorde i 2011 925 mio. kr., og det samlede resultat før skat blev 29 mio. kr.

Lindpros ordrebeholdning udgjorde 869 mio. kr. pr. 31. december 2011.

Det realiserede resultat overstiger forventningen til regnskabsåret og betragtes af virksomhedens ledelse som værende tilfredsstillende.

Positivt resultat giver energi

- Vi har i vores strategiske arbejde fokuseret på øget lønsomhed. Det er også en af hovedårsagerne til, at vi i dag kan præsentere et positivt resultat. Vi glæder os endvidere over, at vores ordrebeholdning ved årsskiftet udgjorde et fornuftigt højt niveau, siger Lindpros adm. direktør Michael Højgaard.

Den administrerende direktør forventer, at virksomheden holder indtjening såvel som omsætning på et ambitiøst niveau i det nuværende regnskabsår.

- Vi udvikler konstant virksomheden med henblik på at yde merværdi til vores kunder, og vi har et dygtigt og kompetent hold af medarbejdere, som arbejder hårdt på at indfri vores målsætninger, slutter Lindpros adm. direktør Michael Højgaard.

Om Lindpro a/s

Lindpro, der er en af Danmarks førende el-installatørvirksomheder, beskæftiger 1000 medarbejdere fordelt på mere end 20 lokalafdelinger i Danmark og har datterselskabet Arssarnerit i Grønland.

Lindpros kompetenceområder er: el-installation, intelligente bygningsinstallationer, industrianlæg, offshore, automation, brandalarmering, tyverianlæg, adgangskontrol, kaldeanlæg, overvågning, telecom, trafik, service, VVS og maskinelektro.

Lindpro er 100% ejet af MT Højgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078