23948sdkhjf

Skæreskiver til redningsopgaver

Flexovit lancerer ved Satin-Gobain Abrasives i Danmark et sortiment af skæreskiver specielt designet til redningsopgaver. Rescue skæreskiverne, har en sammensætning specielt til dette anvendelsesområde, hvor specielle krav stilles.
I forbindelse med redningsaktioner som for eksempel bil- eller togulykker, kan det forekomme, at der skal skæres i mange forskellige materialer. Rescue skiven kan skære i mange forskellige materialer såsom metal, beton, skinner, sten, asfalt og plastik.

Dette er muligt takket være slibemiddelblandingen som anvendes, nemlig premium aluminiumoxid og siliciumkarbid. De har endvidere også en meget robust konstruktion med ekstra kraftig armering som giver pålidelig, stabil og sikker skæring.

Skæreskiverne skærer hurtigt og fritskærende, hvilket er af stor betydning i nødsituationer ved ulykke. Rescue skiverne er endvidere konstrueret til at afgive så få gnister som muligt, hvilket reducerer risikoen for antændelse af brændbare materialer og væsker på ulykkesstedet.mola

Yderligere information:

Saint-Gobain Abrasives A/S

2323 5244
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078