23948sdkhjf

Midtjylland øjner stigende omsætning

De midtjyske virksomheder varsler forår, og fire ud af ti små og mellemstore virksomheder tror på stigende omsætning i det kommende kvartal, mens kun 17 procent tror på et fald. Enkelte brancher gør desuden klar til at ansætte flere medarbejdere. Det viser en dugfrisk undersøgelse fra Region Midtjylland.
Der hersker en stigende tro på fremgang i de midtjyske virksomheder, og optimismen strækker sig ud i stort set alle brancher.

Således tror kun 17 procent af virksomhederne på faldende omsætning i 2. kvartal i år sammenlignet med samme periode i fjor, mens mere end dobbelt så mange, nemlig 39 procent, tror på en stigning. Det viser Region Midtjyllands kvartårlige undersøgelse blandt 500 små og mellemstore virksomheder.

Det er især handelsvirksomhederne og industrien samt videnservice, der tror på vækst, og i Horsens Kommune forventer hele 67 procent af virksomhederne stigende omsætning – og i den anden ende af skalaen er virksomhederne i Holstebro Kommune, hvor lige mange tror på fremgang og nedgang i omsætningen.mola
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098