23948sdkhjf

Eksport-kunder giver fornuftig ordrebog

Det er især C & H System A/S' mange projekter for Tetra Pak i udlandet, der skaber en fornuftig og vedholdende ordrebeholdning hos P.K. Jeppesen & Søn A/S i Næstved. Danske eksportvirksomheders aktuelle succes smitter af på underleverandørerne herhjemme.
I familievirksomheden P.K. Jeppesen & Søn A/S arbejdes der på livet løs med fremstilling af stativer og bearbejdede dele samt delkomponenter til C & H Systems omfangsrige automationsanlæg, der eksporteres til det meste af verden.

- Vi har gang i hjulene. Især i 2011 kunne vi mærke en betydelig bedring oven på finanskrisen. Værktøjsmaskiner, der stod stille, er taget i brug igen, fortæller direktør Poul K. Jeppesen, P.K. Jeppesen & Søn A/S Maskinfabrik til Jern og Maskinindustrien.

Stativer og mekanik

Han ser det som positivt, at USA tilsyneladende er i vækst, hvilket vil kunne smitte af på automationsvirksomheder som C & H System A/S og deres kunder, der opererer globalt.

Det er ikke mindst Tetra Pak, der dels opfører nye fabrikker og dels udbygger eksisterende anlæg.

C & H System har på det seneste leveret en automationsløsning til en facilitet i Limburg, Tyskland, hvor Tetra Pak udbygger et eksisterende anlæg.

Her kommer underleverandøren P.K. Jeppesen & Søn ind i billedet med fremstilling af ståldelene til maskinerne, herunder rammer og stativer, men også mekaniske komponenter.

Ved redaktionens besøg var to mand ude at montere hos C & H System, der aktuelt også har projekter i Asien. C & H System A/S og P.K. Jeppesen & Søn A/S har et vist slægtskab, idet Poul K. Jeppesen ejer 51 procent af aktierne i C & H System.

Fakta om P.K. Jeppesen & Søn A/S

En omfattende maskinpark er en del af opskriften på Næstved-firmaets lange historie.

Firmaet har adskillige CNC-styrede maskiner til spåntagning, herunder flere drejebænke (Mazak og VDF), fræsemaskiner (Mazak) og også en omfangsrig Soraluce bedfræser.

Men virksomheden disponerer eksempelvis også over slagsakse og kantpresser samt en valse til fremstilling af rør.

Det betyder, at man både kan håndtere pladebearbejdning og spåntagning som totalleverandør på disse områder.

Samtidig er der opbygget rig erfaring med udvikling og fremstilling af specialmaskiner, inklusive el-arbejde og styringer med tilhørende CE-mærkning.

P.K. Jeppesen & Søn A/S i Næstved er oprindelig grundlagt i 1888 i Hurup i Thy og var en af de første, der fremstillede vindmøller til landbruget.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094