23948sdkhjf

Parker opkøber Olaer Group

Parker Hannifin Corporation opkøber Olaer Group for at udvide såvel sin geografiske som sin markedsmæssige tilstedeværelse inden for hydrauliske akkumulatorer og industrielle kølere.
Et af verdens førende firmaer inden for motion & control teknologier, Parker Hannifin Corporation, har underskrevet en aftale om at overtage Olaer Group med hovedsæde i Deeside, Storbritannien, som er en af verdens førende producenter af hydrauliske akkumulatorer og køleteknologier med løsninger til energi-, mobil- og industrielle markeder.

Den britiske virksomhed har en årlig omsætning på omkring 150 mio. euro og har 550 ansatte. Virksomheden har produktions- og salgsfaciliteter i Storbritannien, Frankrig, Sverige og Kina samt salgsselskaber i 14 lande over hele verden. Når transaktionen er afsluttet, vil Olaer blive en integreret del af Parkers hydraulikgruppe.

- Når opkøbet er på plads, vil vi styrke vores position på vigtige vækstmarkeder, udtaler Jeff Cullman, adm. direktør for Parkers hydraulikgruppe. - Olaer har opbygget en stærk position i Europa og en voksende platform i Asien. Men allervigtigst, har Olaer et meget solidt omdømme og fundament på vores nøglemarkeder, som olie og gas, Power Generation og Renewable Energy. Opkøbet vil også udvide vores produktpallette med tilføjelsen af køleteknologier og komplementere vores hydrauliske program med blære-akkumulatorer. Vi ser frem til afslutningen af dette opkøb og til at byde medarbejderne fra Olaer velkommen til Parker.

- At gå sammen med Parker, er det helt rigtige for Olaer på nuværende tidspunkt, siger Mike Blenkinsop, adm. direktør for Olaer Group. - Transaktionen vil sikre Olaers fortsatte udvikling med den ekstra dimension, at vi nu bliver en integreret del af en af verdens førende produktionsvirksomheder.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109