23948sdkhjf

Still fjerner trucksne fra taget

En af verdens førende udbydere af intralogistik, STILL koncernen, har besluttet på verdensplan at tage den velkendte "truck på taget" af alle koncernens servicebiler. Virksomheden vil med tiltaget synliggøre en mere grøn profil.
Hidtil har alle virksomhedens servicemontører kørt i servicebiler, hvor "truck på taget" var en del af markedsføringen – hvert år. Dette syn hører nu fortiden til.

STILL har vagt opsyn i landskabet og har tiltrukket sig stor opmærksomhed, med deres gaffeltrucks på taget af virksomhedens mange servicebiler.

Men det er heller ikke nogen hemmelighed, at trucken på taget også har forbrugt en del unødvendigt brændstof – selv om den var af plast. Luftmodstanden kunne til tider være stor – især hvis vejrguderne ikke var med.

- STILL servicebilerne vil visuelt være mere udadvendte – idet vi viser hvad vores veluddannede servicemontører praktiserer, og naturligvis bliver bilerne præget af forskellige gaffeltrucks modeller på alle siderne, fortæller adm. direktør Gerner Hoppe.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141