23948sdkhjf

Værktøjssystem med integreret Bluetooth teknolgi

KOMET MicroKom BluFlex er et innovativt værktøjssystem med integreret Bluetooth teknolgi. Moderne trådløs teknink gør præcisionjustering af finboreenheden bekvem og fleksibel.
Målet med udviklingsprocessen var at frikoble aflæsningsdisplayet fra værktøjet, for at mindske finboreenhedens vægt og nå højere omdrejningstal. Derforuden ville man forenkle og udvikle aflæsningsmulighederne.

For at kunne justere finboreenheden kan anvenderen enkelt tilslutte den eksterne displayenhed i alle positioner inden for sit synsfelt. Bluetooth skaber en forbindelse for dataoverføring fra sensoren, dvs. finboreenheden, til displayenheden. Bluetooth interfacet er integreret i en specieldesignet justerbarnøgle.

Eftersom den eksterne aflæsningsdisplay er større end nogensinde og ikke kan være på selve finboreenheden, så forhindrer dette fejlaflæsninger og giver en sikre håndtering.

Alle Komet MicroKom BluFlex finboreenheder kan justeres med justeringsnøgle og den eksterne displayenhed. Denne innovative teknologi leder til en yderlig rationaliseringseffekt, en specielnøgle og eksterndisplay kan anvendes til flere enheder.mola

Yderligere information:

Komet Scandinavia Danmark

8025 0669
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078