23948sdkhjf

Kapitalfond overtager DMP Mølleservice

Kapitalfonden Polaris Private Equity overtager DMP Mølleservice, som er Danmarks førende uafhængige udbyder på markedet for vindmølleservice, reparation af gear og salg af reservedele.
DMP har gennemgået kraftig vækst de seneste fem år, og i 2011 nåede virksomheden en omsætning på 117 mio. kr. svarende til en stigning på knap 10% sammenlignet med året før. DMP vil fortsætte den positive udvikling med Polaris som ejer, og for 2012 forventes en vækst på niveau med 2011. Kunder og leverandører vil opleve et uændret højt serviceniveau samt en yderligere professionalisering af virksomheden, mens den vokser i de kommende år.

De nuværende ejere, H. P. Porskjær, Steen Lund, Anders Haislund og Henrik Støve, vil fortsat have en betydelig aktiepost i DMP og bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling med deres betydelige erfaring, faglige viden og kompetencer.

- Vi ønsker fortsat at udvikle DMP, og med salget til Polaris får vi tilført kapital og strategisk ledelseskraft, som vi skal bruge for at løfte virksomheden til det næste niveau, siger en af selskabets stiftere, H. P. Porskjær.

- I takt med vores kraftige vækst har vi overvejet, hvordan vi bedst kunne sikre udviklingen af virksomheden. Polaris var det oplagte valg, hvilket vi har fået bekræftet det seneste år, hvor vi har samarbejdet tæt om i fællesskab at forberede DMP grundigt og ordentligt til ejerskiftet. Vores kunder skal opleve, at alt er ’business as usual’, men salget giver os og Polaris mulighed for at bidrage med det, vi hver især er bedst til, når vi sammen skal videreudvikle DMP, siger H. P. Porskjær.

Carlos Christensen tiltræder som adm. direktør i DMP. Carlos har i mere end et år samarbejdet med DMP og Polaris om at modne selskabet til den fremtidige vækst. Carlos har indgående international erfaring med vækst- og forretningsudvikling af industrielle og teknologiske virksomheder som aktivt bestyrelsesmedlem, rådgiver og iværksætter gennem mange år. Fremover vil han udgøre direktionen sammen med salgsdirektør Carsten Brinck, som har årelang erfaring fra vindenergibranchen fra bl.a. ledende stillinger hos Vestas, Siemens og Suzlon, samt selskabets hidtidige adm. direktør, Poul Reinholdt, der fortsat vil bidrage med sin store erfaring som økonomidirektør.

Samtidig etableres en professionel bestyrelse bestående af erfarne erhvervsfolk med stærke kompetencer inden for vindenergi og drift af servicevirksomheder. John Dueholm, som bl.a. har været viceadministrerende direktør i SAS samt koncerndirektør i Group4Falck og driftsdirektør i ISS, bliver formand for bestyrelsen i DMP – se i øvrigt nedenfor.

- Siden etableringen har DMP udviklet sig til Danmarks og Nordens førende uafhængige udbyder på markedet for vindmølleservice, reparation af gear og salg af reservedele med 92 medarbejdere og 15 servicevogne. Den stærke position kan fortsat udbygges i Danmark, og med kapital og ledelsesmæssig know how til rådighed kan vi realistisk planlægge at udbrede konceptet til de attraktive markeder, som omgiver os, siger Carlos Christensen.

- DMP er en veldrevet og professionel virksomhed med spændende udviklingsmuligheder i et vækstmarked, og vi ser frem til at bidrage til at skabe en endnu stærkere forretning. DMP’s succes er bygget på dyb indsigt i teknologien, et stærkt fokus på kundeservice og en høj grad af tilgængelighed. Med de hidtidige ejere om bord vil vi fastholde de kendetegn samtidig med, at vi udvikler virksomheden i de kommende år, siger Henrik Bonnerup, partner og CFO i Polaris Private Equity og tilføjer, at der allerede er dialog med mulige opkøbsemner.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064