23948sdkhjf

OML skruestikke hos AVN Teknik

AVN Teknik A/S har indgået samarbejde med italienske OML, som er én af Europas førende producenter af kvalitetssystemer inden for opspænding med tilknytning til SMW Autoblok.
- Det har været helt naturligt for os at indgå samarbejde med OML, da vi igennem en årrække har repræsenteret og rådgivet vores kunder omkring Kurt skruestikke. Kurt skruestikke er i dag indlemmet i OMLs sortiment, hvilket gør, at vi nu kan tilbyde vores kunder et endnu større og mere omfattende program, lige fra standardprodukter til specialfremstillede løsninger, udtaler produktansvarlig Niels Lauesen hos AVN Teknik.

- En anden årsag, til det tætte samarbejde med OML, har også været den øgede efterspørgsel efter avancerede løsninger på opspændingsværktøjer fra vores kunder, som ønsker at reducere omstillingstiderne ved bearbejdningen af emner, udtaler Niels Lauesen.

OMLs produkter kan bruges til alle bearbejdningscentre, hvor der er behov for, at emnet skal fikseres i produktionen, og hvor det er vigtigt, at opspændingsværktøjet sikrer ensartethed i opspændingen for at opnå den mest effektive arbejdsgang.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125