23948sdkhjf

Trådløst endestop

Honeywell har udvilet endestop til alle miljøer i mere end 75 år og er nu de første til at udvikle en trådløs endestops løsning.

Produkterne kaldes for Limitless™, fordi de giver ubegrænsede muligheder. Designere og teknikkere kan udvikle helt nye maskiner og løsninger, og slutbrugeren kan løse applikationer, der ikke tidligere var mulige.

- Limitless™ endestoppet eliminerer behovet for vedligeholdelse af ledningsnettet.

Der er ingen ledninger at installere, der er ingen slid – ingen reparationer og ingen flossede ende og virksomheden opnår højere oppetid, lyder det fra Honeywell.

Limitless™ serien er baseret på 802.15.4 punkt-til-punkt kommunikation og kan konfigureres til potentielt 16 devices på hvert modtager modul. Produkterne er baseret på Honeywells gennemprøvede endestop til alle miljøer og applikationer. De har de samme mekaniske, tæthed og temperatur specifikationer - men de er trådløse.

Den trådløse teknologi er implementeret gennem en 802.15.4 åben protokol som opererer i det globale licensfri 2.4 GHz frekvensområde.

Det trådløse signal modtages af enten et panel monteret eller DIN-Rail modtager modul, som omdanner signalet til et output.

Udgangen kan tilsluttes LED’s, buzzers, eller f.eks. indgangen på en PLC.

Der er også muligheder for at benytte CAN, Profibus eller standard Ethernet kommunikation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062