23948sdkhjf

Zebicon-kunder på plads ved Optical Metrology 2012

To danske virksomheder var repræsenteret på listen af kundepræsentationer til den netop afsluttede GOM konference om anvendelse af optiske målemetoder.
Den tyske virksomhed GOM, der udvikler og producerer optiske målesystemer, afholdte fra den 18.-21. juni konferencen Optical Metrology 2012. Konferencen var delt op i to hovedtemaer, og handlede de første dage om deformationsanalyse og materialeprøvning, og de sidste dage om 3D scanning, reverse engineering og kvalitetskontrol.

Vladimir Fedorov fra DTU fortalte først om, hvordan universitetet bruger GOM måleudstyr til bestemmelse og analyse af vridninger i vindmøllevinger. Senere på dagen holdt Jens Lolle Laursen fra Novo Nordisk et spændende indlæg om, hvordan man hos Novo forbedrer medicinalprodukter ved brug af optisk måleteknik. De to danske foredragsholdere fik på talerstolen selskab af bl.a. BMW, Eurocopter og NASA.

Som dansk distributør af GOM målesystemer, var Zebicon repræsenteret ved konferencen alle dage.

- Vi er stolte over, at vi som et af de små distributørlande har hele to kunder, der får plads på podiet. Det understreger igen, at vi i Danmark har en række kunder og virksomheder, som er meget interessante i et internationalt perspektiv, siger Marketing Manager hos Zebicon, Katja Ramsing.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079