23948sdkhjf

Ny dansk offshore- og marineklub i Brasilien

Det er ikke længere nogen nyhed, at Brasilien buldrer derudaf. Mange danske virksomheder oplever imidlertid, at det er svært at deltage i festen, og derfor åbner Eksportrådet en dansk klub for at hjælpe danske firmaer på vej.
Brasilien er det land i verden med de største investeringsplaner, uanset om man regner investeringer per kvadratkilometer eller investeringsplaner i milliarder dollars. Offshore- og marinesektoren ses ofte som det økonomiske lokomotiv, der skal sikre Brasiliens fremtidige vækst.

Det kan dog være svært at få adgang til det brasilianske marked. Dette er blandt andet fordi regeringen hæver kravene til lokal produktion for at hente udenlandske investeringer og samtidig udvikle kapacitet og ekspertise i den hjemlige industri. Paradoksalt nok kan de stigende krav til lokalproduktion netop skabe udfordringer for udenlandske investeringer, ikke mindst når det kombineres med bureaukrati og ugennemsigtige regler.

Derfor udvider Eksportrådet nu sin samling af marine- og offshoreklubber med en ny klub i Brasilien for at hjælpe danske virksomheders vej ind på det brasilianske marked. Der findes allerede lignende klubber i blandt andet Norge, Rusland og Kina.

Klubben åbnes den 17.-20. september i forbindelse med Rio Oil & Gas 2012, hvor H.K.H. Kronprins Frederik står i spidsen for den største danske handelsdelegation i Latinamerika nogensinde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109