23948sdkhjf

Nyansættelser hos Buhl & Bønsøe

Måleudstyrsvirksomheden Buhl & Bønsøe har konsulenter kørende over hele landet, og har netop ansat nye kræfter til at styrke positionen i det nord- og midtjyske.

John Gammelgaard er tiltrådt som konsulent. Han har en bred baggrund inden for både salg og service og har tidligere haft ansættelse hos bl.a. Danisco, Scanvægt, Johnson Controls og Vestas. I sin nye stilling kommer John til at være ansvarlig for at yde virksomhedens mange kunder i Nord- og Midtjylland, den høje service og kompetente rådgivning, der kendertegner Buhl & Bønsøe.

På Buhl & Bønsøes hovedkontor i Smørum er Kim Max-Christensen blevet udnævnt til produktchef. Kims mangeårige erfaring med måleinstrumenter på højt teknisk niveau, de seneste seks år hos Buhl & Bønsøe, har udstyret Kim med en enorm viden om de mange forskellige produkter, virksomheden forhandler.

- De kompetencer Kim besidder, gør ham til en yderst velkvalificeret produktchef, som vil være med til at højne vores rådgivningsniveau yderligere såvel internt som eksternt. I rollen som produktchef vil Kim desuden væres ansvarlig for vores termografi Level 1 kurser. Et felt, som Kim, der er certificeret Level 2 termografør, er særdeles stærk inden for, fortæller salgs- og marketingsdirektør Steen Lykke Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08