23948sdkhjf

Kontramøtrik med integreret messingbørste

SKINTOP® BRUSH ADD-ON fra Lapp Group monteres som en kontramøtrik på indersiden af applikationen og passer til alle typer af metriske forskruninger. Den integrerede børste er tætsluttende og giver 360 graders EMC-beskyttelse, også hvis forskruningen er fremstillet i polyamid, et omkostningseffektivt alternativ til metal. Muligheden for at kunne variere mellem metal og polyamid giver både omkostningsbesparelser og forenklet lagerføring.

Kontramøtrikken er fremstillet i forniklet messing, og takkerne på indersiden borer sig ind i metallet på applikationen for at give den højeste EMI/EMC-beskyttelse. Produktet egner sig til at beskytte applikationen mod elektromagnetisk stråling fra omgivelserne, eller omvendt - at beskytte omgivelserne mod strålingen fra applikationen.

- EMC-sortimentet er vigtigt for os, og vi satser stort på fleksible og letmonterede løsninger af højeste kvalitet. Dette produkt er en revolution på markedet, da det næsten kan halvere kundernes omkostninger. Muligheden for at kunne veksle mellem forskellige typer af forskruninger i metal og polyamid giver vores kunder stor frihed, siger Flemming Hundstrup, produktchef hos Lapp Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094