23948sdkhjf

Nye feautures i Termis 5.0

Termis 5.0 bliver lanceret den 1. november, hvor den danske software-virksomhed 7-Technologiies endegyldigt bliver en del af Schneider Electric. Det bliver markeret med den nye version.

- Termis har med version 5.0 ikke bare fået en masse nye features. Programmet har også fået et løft, som gør navigeringen nemmere og mere brugervenlig, så det nu er endnu lettere at opnå alle de driftsmæssige fordele i Termis, siger produktchef Lars Troldahl fra 7-Technologies, der er en del af energispecialisten Schneider Electric.

I Termis 5.0 smelter driftsprogrammet TERMIS Operation v. 4.0 sammen med simuleringsprogrammet TERMIS Basis v. 2.1, så Termis nu kun er ét program, hvor alle funktioner er tilgængelige i det nye brugerinterface.

- Vi er meget stolte af den nye version, som udmærker sig ved at have en masse spændende og tidsbesparende nyheder for såvel rådgivere, systemintegratorer samt slutkunder. Der bliver blandt andet nemmere at lette og forbedre driften og ikke mindst overblikket over status i nettet, hvor der er store besparelser at hente ved at optimere retur-temperaturen i nettet. Modelbygningsværktøjet Model Manager er opgraderet markant og bygget ind i den nye version af Termis, så modeller nu kan opbygges hurtigere, hvilket gør vedligehold lettere. Den helt store gevinst får vores kunder ved det nye værktøj, der gør det mere simpelt at skabe modeller. Det medfører, at beregningstiden kan reduceres betragteligt, hvor en faktor 10-20 langt fra er unormalt. Sidst men ikke mindst er modelbygning via import af andre værktøjer type EPA-net gjort væsentlig enklere, siger Lars Troldahl.

Termis 5.0 er klar til fjernvarmenettet den 1. november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079