23948sdkhjf

Millioner til innovative virksomheder

552 millioner kroner fra de såkaldte UMTS-midler vil være med til at skabe nye arbejdspladser både i udvikling og produktion, vurderer Socialdemokraterne. Med aftalen skabes et nyt tiltag, Markedsmodningsfonden, der skal hjælpe til at få flere innovative produkter og serviceydelser hele vejen fra udviklings-, test- og demonstrationsfasen og ud på markedet. Det vil være en styrkelse af den målrettede indsats og være med til at skabe nye arbejdspladser, både i udvikling og produktion.
Markedsmodningsfonden er et nyt tiltag, der skal hjælpe til at få flere innovative produkter og serviceydelser hele vejen fra udviklings-, test- og demonstrationsfasen og ud på markedet. Det vil være en styrkelse af den målrettede indsats og være med til at skabe nye arbejdspladser, både i udvikling og produktion, mener Socialdemokraternes erhvervsordfører, Benny Engelbrecht.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi med aftalen styrker en lang række små og mellemstore virksomheder, der arbejder med innovative løsninger. Det er med til at skabe vækst og arbejdspladser i det danske erhvervsliv, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078