23948sdkhjf

FODGAARD EX-materiel præsenterer den nye IS1+ teknologi

I mange år har IS1 været det system, der oftest installeres i eksplosive atmosfærer over hele verden.Det er løbende forbedret og udvidet med nye funktioner, såsom PROFIBUS redundans, DTM understøttelse, integration af optiske fibre ringe og moduler med integrerede magnetventiler.

Med kombination af mere end 30 års ekspertise og know-how inden for systemløsninger af R. STAHL, kan næsten enhver opgave løses.

Med IS1 Ethernet, blev det første skridt mod fremtiden taget i 2009 - det første Remote I/O med kommunikation via Industrial Ethernet i Zone 1.

PROFIBUS International samt Fieldbus Foundation™ arbejder i øjeblikket på specifikationer og løsninger til anvendelsen af deres Ethernet protokoller PROFINET og FF HSE i forbindelse med Remote I/O - og i begge arbejdsgrupper,

tager R. STAHL aktivt del med prototyper til fællesskab designe "Future Remote I/O". Udover at supportere moderne protokoller, er en lang levetid og fleksibilitet på I/O-niveau et krav vi opfylder med IS1+.

Fremtidssikret systemløsning

Baseret på erfaring med tusindvis af globalt installerede IS1 systemer, kan R. STAHL nu præsenterer de mest up-to-date I/O-moduler med IS1 +. Den fremtidssikrede systemløsning for komplekse krav i farlige områder i dag og i morgen.

• Multifunktionelle moduler giver mulighed for en blanding af analoge indgange / udgange, digitale indgange / udgange og modstand termometre / termoelementer.

• Udvidet levetid på op til 15 år med den nye energibesparende teknologi.

• Forhøjet temperaturområde fra -40 til 75°C, for ekstreme miljøbetingelser.

• Kanalstatus lysdioder til zone 1 moduler til nem idriftsættelse og fejlfinding.

• Integrerede diagnostik, inspireret af NAMUR 107, giver advarsel om fejl i tide og giver også en optisk alarm med en blå LED.

• Zone 2 installation og Zone 0/1 feltenheder - endnu mere effektiv nu med de nye omkostningsbesparende moduler.

• 100% kompatibilitet med de foregående moduler – nem udskiftning og opgradering af eksisterende anlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063