23948sdkhjf

Kraftfuld skæring med Powermax

Producenten af avancerede skæreprodukter, Hypertherm, introducerer Powermax105 – den hidtil mest kraftfulde Powermax, som er et 105 amperes luftplasmasystem til håndholdt og automatiseret skæring og fugning, der er designet til problemfrit at skære i 32 mm tykt metal og kløve metalplader i op til 50 mm tykkelse.
Systemet bliver i Danmark repræsenteret ved V. Løwener A/S.

Powermax105, der er baseret på samme teknologiplatform som de højst succesfulde Powermax65 og Powermax85, er kulminationen på fire års forskning, udvikling og testforsøg med henblik på at skabe det stærkeste og mest alsidige system i sin klasse. Det nye system leverer hurtigere skærehastigheder, bedre skærekvalitet og brancheførende levetid på forbrugsdele for bedre ydelse og lavere driftsomkostninger.

Syv Duramax brænderalternativer – flere end noget andet system i branchen – til uovertruffen skæring og fugning, manuelt, maskinelt eller med robot.

Let anvendelighed med simple kontrolfunktioner og patenteret SmartSense teknologi der automatisk justerer gastryk for at levere bedre og mere effektiv skæring.

End-of-life sporing – Powermax105 registrerer automatisk, når forbrugsdele er udtjent, for at optimere deres levetid og afværge potentiel skade af de bearbejde produkter eller andre sliddele.

Brancheførende pålidelighed takket være skrappe standarder, innovativt design og intense testforsøg.

- Udover at have afsat enorme tekniske ressourcer til dette nye system, har Hypertherms associerede partnere kørt landevejene tynde for ved selvsyn at observere metalskærere i arbejde for bedre at kunne identificere deres behov, fortæller Erik Brine, produktmarketingchef for Powermax systemer.

- Vi brugte deres erfaringer i udviklingen af Powermax105 for at skabe et produkt til metalskæring og - fugning, som selv de mest krævende kunder i verden kan stole på, siger han.mola

Yderligere information:

V. Løwener A/S

4320 0300
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.224