23948sdkhjf

Omega2 svejsemaskine i en opgraderet version

Migatronic lancerer nu 2. generation af den superenkle MIG/MAG Omega2 svejsemaskine, som gør det lettere at være svejser med enkel betjening og svejsefeatures, der opfylder ethvert behov fra let industri med 220 A til sværindustri med maskiner op til 550 A.
Svejsemaskinen har alle inverterens fordele, hvilket betyder, at den er fuldt digitaliseret og trinløs. Inverterteknologien gør svejsemaskinen mere energi- og miljørigtig på flere områder.

Omega2 fås nu også med Migatronics patenterede IGC funktion (Intelligent Gas Control). IGC sikrer en optimal gastilførsel, uanset hvilket strømområde man benytter. Med IGC funktionen opnår man op til 50% besparelse på gasforbruget, øget svejsekvalitet og forbedret miljø.

Med lanceringen kommer svejsemaskinen også i en ny stærk 550 A model. Alle modeller leveres i en C (kompact) og en S version (separat trådboks), vand- eller luftkølet, alt efter behov, og med drejelig og aftagelig trådboks. Omega2 har to nye betjeningspaneler, der er med til at gøre svejsemaskinen utrolig betjeningsvenlig og fleksibel. mola

Yderligere information:

Migatronic A/S

9650 0600
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063