23948sdkhjf

Databuskabel til højhastighedsdataoverførsel i tog

HUBER+SUHNER RADOX® RAILCAT udvider produktfamilien.
Pålidelig transmission af stigende mængder data i tog er p.t. den største udfording for operatører af moderne jernbanekøretøjer.

Som svar på markedets krav lancerer HUBER+SUHNER nu RADOX® RAILCAT CAT7, et databuskabel til Ethernet netværksforbindelser op til 10 Gigabit. Det parsnoede kabel er specielt fremstillet til jernbanesektoren og opfylder sektorens krævende miljømæssige krav og brandsikkerhedsspecifikationer på linie med DIN 5510-2 og CEN/TS 45545. Det er desuden brandhæmmende, halogenfrit og Low Smoke.

Det nye kabel er bedst egnet til anvendelse som backbone for jernbanekøretøjer, hvor det fungerer som et pålideligt link til alle tilsluttede systemer og enheder. Kablet fås som 4x(2x24 AWG) og supporterer fleksibel føring takket være dets reducerede dimensioner.

I lighed med resten af RADOX® RAILCAT kabelfamilien er isoleringsmaterialet i RADOX® RAILCAT CAT7 også fremstillet ved en speciel elektronisk cross-linking proces, hvor materialet "tværbindes" med elektronbestråling, for dette kabel med det dokumenterede RADOX® EM 104 isoleringsmateriale. Dette materiale gør kablet særlig modstandsdygtigt overfor varme, kulde, olier og vejrforhold (-40°C til +70°C).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063