23948sdkhjf

DI: Bedre service i Kolding giver flere arbejdspladser

Det skal være lettere at drive og etablere virksomhed i Kolding. Sådan lyder mottoet for kommunens nye tiltag overfor erhvervslivet, som DI Trekantområdet hilser velkommen.
Ved at efteruddanne personalet, effektivisere arbejdsgangene og indføre specielle taskforces, der skal hjælpe virksomhederne på kommunekontoret, vil Kolding Kommune forbedre erhvervsklimaet for kommunens virksomheder.

- De mange initiativer er netop hvad Koldings erhvervsliv har brug for. Virksomhederne skal i dag være lynhurtige til at reagere på kundernes ønsker, lovkrav og ændrede økonomiske vilkår. Derfor er vi glade for, at kommunen nu eksempelvis gør behandlingen af bygge- og miljøsager hurtigere og mere effektiv. Det er vigtigt, at virksomheder kan omstille sig med kort varsel, og at kommunens sagsbehandling kan følge med, siger næstformand i DI Trekantområdet Peter Kragh Knudsen.

Har direkte indflydelse på virksomhedernes konkurrenceevne

Få Bedre Råd I Kolding hedder kommunes tiltag, som skal sikre en hurtigere og bedre dialog om, hvilke løsninger, kommunen kan tilbyde virksomhederne, når de henvender sig. Virksomheder, der ønsker at etablere sig i Kolding skal samtidig have nemmere ved at finde og købe jord eller bygninger i kommunen.

- Jeg er meget glad for, at Kolding kommune på denne måde hjælper virksomheder, som kommer her. Det betyder meget for en virksomheds økonomi, hvor hurtigt den kan etablere sig. I den forbindelse er det utroligt vigtigt, at kommunens ansatte er opmærksomme på, at deres service direkte påvirker virksomhedernes konkurrenceevne, siger næstformand i DI Trekantområdet Peter Kragh Knudsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109