23948sdkhjf

Ny frekvensomformer dedikeret til køleindustrien

Danfoss VLT Drives frekvensomformer VLT Refrigeration Drive FC 103 er særligt dedikeret til kompressorer, pumper og ventilatorer i alle slags køleapplikationer.

Refrigeration Drive FC 103 er udviklet, så køleindustrien kan opnå fordele ved hastighedsregulering på en simpel og ukompliceret måde. Behovet for eksterne komponenter reduceres, derudover integreres den nemt i eksisterende kølesystemer og gør kompressorer, pumper og ventilatorer mere effektive. Dette resulterer i en forbedret energibalance for hele systemet og reducerer det miljømæssige fodaftryk, meddeler virksomheden. Danfoss VLT® Refrigeration Drive FC 103 kan tilpasses forskellige behov – alt efter om omformeren skal bruges til pumpe-, ventilator- eller kompressorapplikationer.

Der er installeret Sleep-mode, så drevet opfanger, hvis belastningen falder. I stedet for at køre med minimal hastighed, stopper drevet motoren for at spare energi. Frekvensomformeren kontrollerer flowet og belastningen i systemet, så når belastningen stiger, starter motoren igen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125