23948sdkhjf

Vand kan blive Danmarks nye vindeventyr i Kina

I morgen starter årets messe for den danske vandbranche.
Der er lagt op til fire dage med konferencer, udstillinger og masser af produktdemontrationer når det fra i morgen går løs med VandTek12 i Odense Congress Center.

Men i år har studerende fra landets universiteter også fået til opgave under messen at finde svaret på spørgsmålet: Hvordan kan dansk vandteknologi blive den næste eksportsucces i Kina?

Med udgangspunkt i udstillernes produkter, teknologier og service skal de studerende finde frem til de bedste bud på en forretningsplan samt teknologitilpasning til at øge eksporten til Kina. Der dystes i tværfaglige hold og med en deadline inden for 24 timer..

Kina i kikkerten

- Vand kan blive Danmarks nye vind-eventyr i Kina. Derfor er det helt oplagt, at vi har det gigantiske kinesiske marked i kikkerten. Både for de studerende og for branchen som helhed. Her venter masser af udfordringer og muligheder, og nøglen til succes bliver evnen til at udbygge Kinas nuværende vandforsyninger og samarbejde med kinesiske studerende, fortæller Kristian Friis, fagchef ved DANVA.

Konkurrencen hedder 24´hrs, og det bedste hold kåres på fredag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11