23948sdkhjf

200 iværksætterspirer på besøg

Kommende iværksættere besøgte succesfulde virksomheder på tværs af Hovedstadsregionen.
30 virksomhedsejere inviterede forleden indenfor til åbent hus og foredrag om iværksætteri og innovation. Mere end 200 havde tilmeldt sig de syv forskellige busture i Væksthus Hovedstadsregionens kampagne De Hemmelige Helte.

Hver bus besøgte fire eller fem virksomheder, og programmet spændte vidt. Deltagerne kunne bl.a. opleve højautomatiseret industriproduktion og produktion og isoleringsmateriale.

Per Roager driver to små virksomheder, og er ikke i tvivl om at dagen har givet et stort udbytte:

- Jeg har klart fået noget ud af det, som jeg kan bruge i min egen virksomhed. Både nyt netværk og nye måder at se tingene på. Der er meget forskellige måder at anskue det at drive virksomhed på, både med produkter og serviceydelser. I bund og grund drejer det sig om passion, og om at blive ved og ved med at tro på det, siger han.

Fik syn for sagen

Fra Væksthusets side er man ovenud tilfreds med kampagnen, ikke mindst fordi diversiteten i både virksomheder og deltagere levede op til selve formålet med De Hemmelige Helte.

- Med De Hemmelige Helte vil vi gerne vise, at vækst kan opstå inden for alle brancher og vise, hvordan iværksætternes drive er en vigtig faktor for at skabe vækst. Deltagerne, som spændte lige så vidt som de virksomheder, vi besøgte, fik syn for sagen og forhåbentlig har mange fået mod på at starte selv eller fået inspiration til at skabe morgendagens succeser, fortæller Katrine Nygaard, strategi- og kommunikationschef i Væksthus Hovedstadsregionen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.346