23948sdkhjf

Designpris til cirkulationspumpe

MAGNA3 fra Grundfos er kåret som vinder i kategorien Industrielt Design, business-to-business ved Danish Design Award.
Den nyudviklede cirkulationspumpe bliver af Dansk Designcenter beskrevet som den cirkulationspumpe, der har markedets laveste energiforbrug i forhold til sin størrelse. Ifølge juryen giver den sit meget konkrete bidrag til at reducere energiforbruget for cirkulationspumper, som ellers kan være store energislugere.

- MAGNA3-pumpeserien er designet, så pumperne har en hidtil uset høj virkningsgrad og effekt, der konstant tilpasses efter behov. Yderligere er der fokus på brugervenlighed ved installation, indstilling og overvågning, der understøttes af interaktion mellem pumpe og f.eks. smartphones. MAGNA3 er med til at konsolidere Grundfos som en virksomhed, der omsætter fokus på innovation, bæredygtighed og design til handling, lyder det i juryens begrundelse.

Betydning for Grundfos både internt og eksternt

Det harmonerer fint med Grundfos’ egen begrundelse for at udvikle MAGNA3.

- Vi ønskede at sætte standarden på markedet og hæve designet til et højere niveau. Det er rart at blive bekræftet af andre i, at det er lykkedes, siger Group Executive Vice President Peter Røpke, som adresserer anerkendelsen videre til medarbejderne. Jeg ved, at rigtig mange medarbejdere har arbejdet meget hårdt med det her udviklingsprojekt, og dem vil jeg gerne benytte lejligheden til at rette en stor tak til, siger han.

Prisen har betydning for Grundfos både internt og eksternt.

- Internt kan anerkendelsen virke som en kraftig motivation til at fortsætte i det spor, vi nu har lagt for fremtiden. Eksternt kan prisen understøtte fortællingen om de værdier og visioner, Grundfos bygger sin virksomhed på, vurderer Peter Røpke.

Bag det prisvindende design står Senior Designer Morten Sofussen som hoveddesigner, mens Program Manager Steen Tøffner-Clausen, Product Manager Uffe Stæhr og Discovery and Design Manager Sara Schøler Lass har været design-godkendere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125