23948sdkhjf

Har du overvejet Latinamerika?

Eksportrådet og Væksthus Midtjylland inviterer til seminar om markedsmulighederne i Latinamerika.
Den danske vareeksport stiger fortsat globalt set. Men i et langsommere tempo end i 2011. Samtidig er de økonomiske udsigter især for væksten i Europa siden maj blevet nedjusteret væsentligt. Der er med andre ord risiko for, at dansk eksport endnu ikke har mærket den fulde effekt af den faldende økonomiske aktivitet i Europa.

Så måske kunne det være relevant at interessere sig for markeder, hvor der er positive vækstrater, herunder de største latinamerikanske markeder, hvor vækstudsigterne fremover er rigtig gode. I morgen tirsdag inviterer Væksthus Midtjylland og Eksportrådet til seminar om markedsmulighederne i Latinamerika.

Eksempelvis regnes der med vækst på 3,7 og 4,5 pct. i henholdsvis, Mexico og Chile i 2012. Den forventede økonomiske vækst Brasilien og Argentina vil i 2012 være noget lavere, men forventes allerede i 2013 at være tilbage på den rigtige side af 4 pct. - et niveau som den forventes også at holde i årene fremover og dermed cementere de seneste 10-15 års stabile vækstscenarium, der har præget regionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095