23948sdkhjf

Ny Simmerring møder alle lovkrav fra fødevareindustrien

Simrits nye HTS II simmerring er specielt beregnet til fødevareindustri og lever op til samtlige lovkrav på området. Tætningen er udviklet på basis af Simrits eget materiale, som gør HTS II 50 % mere slidstærk sammenlignet med tilsvarende produkter.

Simrit har brugt sit omfattende industri- og materialekendskab, til at udvikle en ny produktserie beregnet til de kvalitetskrævende forhold ved fødevareproduktion, hvor hygiejne og materialesammensætning er af afgørende betydning. Den nye generation af HTS (high temperature and speed) Radiamatic Simmerringe opfylder alle krav til anvendelse inden for fødevareindustrien.

- Det gør den til et oplagt valg for danske maskinoperatører og teknikere. Vi oplever stor interesse fra fødevareindustrien omkring EU’s direktiv EG 1935/2004 om materialesammensætning. Vi har udviklet en materialesammensætning kaldet Y002, der giver en gennemtestet og slidstærk Simmerring til producenter af maskiner til fødevareindustrien og til fødevareproducerende virksomheder. Disse Simmerringe opfylder alle direktiver og lovkrav på området og har samtidigt vist sig 50 % mere slidstærke end tidligere produkter, fortæller sales manager Dennis Pedersen fra Simrit.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094