23948sdkhjf

Projektchef hos ALECTIA A/S Alex Laursen fejrer 25-års jubilæum

Alex Laursen blev uddannet bygningsingeniør fra Horsens Teknikum i 1987. Siden da har han været ansat i ALECTIA og er i dag medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen for ALECTIA-Fonden.

I nogle år var Alex beskæftiget med projektering af bygningskonstruktioner. I perioden 1997-99 var han udlånt til teleskabet Mobilix, hvor han arbejdede med etablering af antennepositioner og kontakt til udlejere og myndigheder. Efterfølgende har Alex været projektleder for en række renoveringer og opførelser af folkeskoler og bygninger til videregående uddannelser foruden projektleder og account manager for en rammeaftale med Aarhus Universitet.

I 2006 blev Alex IPMA-certificeret projektleder på niveau C. I dag er han projektchef og ansvarlig for ingeniørydelserne til projektet Urban Mediaspace Aarhus, som med et budget på ca. to mia. kr. er det hidtil største enkeltstående bygge- og anlægsprojekt for Aarhus Kommune. Projektet omfatter bl.a. et nyt Multimediehus med bibliotek og borgerservice, etablering af et automatisk parkeringsanlæg til 1.000 biler samt omdannelse af pladser og infrastruktur ved indre havn i Aarhus. Alex har været med, siden opgaven kom i udbud i 2008.

Fritiden tilbringer Alex Laursen i Beder syd for Aarhus, hvor han bor med sin hustru og to børn. Han er fodboldtræner i den lokale klub, når han ikke løber eller kører mountainbike i skoven.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078