23948sdkhjf

Nordtec-Optomatic opruster

Nordtec-Optomatic A/S i Ikast ser lyst på fremtiden og er det seneste halve år vokset fra 19 til 30 ansatte. Virksomheden udvider nu med tre ansigter, og siger farvel til en, der skal under yderligere uddannelse
Kristian Rindom er efter en måneds praktik nu blevet fastansat hos Nordtec-Optomatic A/S, Ikast.

Kristian er 29 år, bor i Herning og er uddannet diplomingeniør. Han skal udvikle software til automationsløsninger, hvilket er firmaets kernekompetence.

Rasmus Bech er den 30. juni udlært som elektriker med speciale i styring og regulering hos Nordtec-Optomatic A/S, Ikast.

Rasmus, der er 28 år og bor i Sunds, ønsker at videreuddanne sig til maskinmester.

Mads Sørensen er ansat som softwareingeniør. Mads, der er 34 år og bor i Silkeborg, er uddannet IT og elektronikteknolog. Med sin programmeringserfaring indenfor vindmøllebranchen, skal han skal udvikle software til automationsløsninger, der er firmaets kernekompetence.

Kristian Sørensen er ansat som overmontør. Kristian, der er 45 år og bor i Skanderborg, er uddannet elektriker og skal have ansvaret for vores el-tavle- og montageafdeling, der laver styringer til automationsprojekter.

Senere overtager han desuden ansvaret for afdelingen for sæbedoseringsanlæg. Med en baggrund som serviceleder samt erfaring indenfor doseringsudstyr, er Kristian godt rustet til dette job.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094