23948sdkhjf

Frecon napper havmølle-ordre

Horsens-virksomheden har i samarbejde med Bach Composite Industry fået en ordre på udvikling og produktion af spinner og nacelle-cover til det nye offshore-vindmølleselskab Adwen.
Arbejdet har været i gang et stykke tid i Frecon, der står for alt udviklingsarbejdet, og efterfølgende er det Bach Composite Industry, der skal stå for produktionen

Udviklingsopgaven som omfatter udvikling af spinner og nacelle-cover til Adwen’s nye 8 MW offshoremølle, der skal tage konkurrencen op mod MHI Vestas’ V164 8MW, som Frecon også har været involveret i og Siemens 7 MW offshorevindmølle.

Frecon bidrager som teknisk partner i hele procesforløbet omkring opgaveløsningen, primært inden for mekanisk konstruktion. COO Kim D. Jensen udtaler:

- Det er en super spændende opgave for en ny spiller på offshoremarkedet, og vi er i Frecon stolte over at være valgt til at løse opgaven, og det er en rigtig god åbning på et helt nyt, internationalt samarbejde, hvor der ligger mange opgaver i fremtiden. Vores mangeårige erfaring indenfor vindmølleområdet, blandt andet som nogle af de førende indenfor composite, har helt klart været afgørende for valget. Opgaven er allerede startet for cirka en måned siden, for at vi sammen kunne nå de stramme deadlines.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115