23948sdkhjf

Air Liquide får ny administrerende direktør i Norden

Lars Strandberg er pr. 1. oktober tiltrådt som ny administrerende direktør for industrigasselskabet Air Liquides nordiske organisation, som omfatter Danmark, Sverige, Norge og Finland.
Lars Strandberg, som har arbejdet inden for Air Liquide-koncernen siden 1997, kommer fra en stilling som administrerende direktør for det finske datterselskab, Polargas.

Han afløser Jean-Philippe Bernard, som efter tre år i Norden tiltræder en anden stilling inden for koncernen.

- Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med at styrke og videreudvikle vor tilstedeværelse på det nordiske marked, så vor service overfor nuværende og kommende kunder bliver endnu bedre, siger Lars Strandberg i forbindelse med udnævnelsen.

Air Liquide Danmark er et selskab i Air Liquide-gruppen, der med sine aktiviteter i 70 lande ikke alene er en af verdens største industrigaskoncerner, men også førende når det gælder forskning og udviklingen af gasser, udstyr og applikationer til så forskellige områder som industri, kemi, elektronik, fødevarer og medicinal. Air Liquide Danmark A/S udgør sammen med Air Liquides selskaber i Norge, Sverige og Finland en integreret nordisk organisation med i alt ca. 600 medarbejdere.

Kilde: Air Liquide - http://www.airliquide.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078