23948sdkhjf

Dansk hydraulik på Victoriasøen

Taon Hydraulik har leveret hydrauliske løsninger til en færge, der skal forbedre infrastrukturen på Victoria-søen i Uganda.
Løsningerne bruges til tilkørselsramperne og ankerspillene på færgen, MV Ssese. Samtidig er der indbygget funktioner, som sikrer færgens videre drift, hvis der skulle opstå defekter på dele af anlægget.

Taon Hydrauliks ingeniør var for nylig i Uganda sammen med en elektriker for at udføre den endelige opsætning og testkørsel af det hydrauliske system. Projektet er nu 100 procent afsluttet og overdraget til KIS (Kalangala Infrastructure Services), der er ordregiver på projektet.

Færgen er en del af et større projekt under KIS i Uganda, der skal give beboerne på Ssese-øgruppen i Victoriasøen bedre adgang til vand, mere sikker transport og mere pålidelig vedvarende energi (solenergi). I alt vil 84 øer i Kalangala-distriktet komme til at drage fordel af denne udvikling af infrastrukturen.

Færgen har en samlet længde på 43 m og en kapacitet på 16 biler og 200 personer, og den udgør den ene af to færger, der skal sejle mellem Bukakata og Ssese-øerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079