23948sdkhjf

Roterende udstyr sættes i balance

Man kan spare energi og forlænge levetiden på sit roterende udstyr, hvis det er i optimal balance. Kattegat Teknik er eksperter på området.
De optimale driftsbetingelser for akseltætninger, lejer og meget andet roterende udstyr sikres netop ved afbalancering.

Og på det område er Kattegat Teknik eksperter. Virksomheden har afbalanceringsbænke og udstyr til afbalancering, frekvensmåling og vibrationsmåling af roterende maskindele på op til 10.000 kg og diameter på 5.000 mm.

Kattegat Teknik oplyser, at man udfører afbalanceringer på stedet, uden behov for at demontere det roterende udstyr. Det kræver dog, at der er plads og mulighed for montage af følere og udstyr på de roterende komponenter.

Valmont SM er kunde hos Kattegat teknik.

- Vi har igennem adskillige år været kunde hos Kattegat Teknik i forbindelse med afbalancering af blandt andet blæsehjul i størelse op til 2.700 mm i diameter. Vi har altid fået arbejdet leveret til den aftalte kvalitet, og den nødvendige dokumentation, siger Gunner Jensen fra Valmont.

Og blandt de store kunder er også Sjørring Maskinfabrik.

- Sjørring Maskinfabrik har gennem tiden fået afbalanceret vingehjul op til 4.500 mm i diameter og 4.500 kg for ventilatorer hos Kattegat Teknik. Vi har været fuldt ud tilfredse med kvalitet og leveringstider fra Kattegat Teknik, siger Michael Hansen fra Sjørring Maskinfabrik.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078